Sanctuary lyrics

Kim Taehyung

You shine brighter than anyone ✨
Veteran
Gil
14
Does anyone have the lyrics to Sanctuary? I can't find them. I want them and Passion, actually, if anyone doesn't mind:)

Here it is, my dear.

In you and I, there's a new land,
Angels in flight,
{I need more affection than you know}
My sanctuary, my sanctuary,
Where fears and lies melt away,
Music in time,
{I need more affection than you know}
What's left of me,
What's left of me now?

I watch you fast asleep,
All I fear means nothing,
In you and I, there's a new land,
Where fears and lies melt away,
What's left of me?

{So many ups and downs}
My heart's a battleground
{I need true emotions}
{I need true emotions}

You show me how to see
That nothing is whole and nothing is broken,
In you and I there's a new land,
What's left of me now?

My fears, my lies..
Melt away

--------

Passion

If I recall, far far away
The future was shining on everywhere
Beneath the beautiful blue sky
We were just a little afraid

The window will be tinted
A nostalgic color

If we advance forth, can we ever meet again?
The future goes on to everywhere
Beneath the large signboard
I want to keep watching the eras changing

I will open a window
To the people and places I can't see again

If I recall, far far away
The future was shining on everywhere
Beneath the beautiful blue sky
We were slumbering forever

The person I liked long ago
I heard will bear a child in winter
What were decided since long ago
I sometimes would want to doubt them
The ones I could never forget
Would the New Year's card have photographs attached?
What to us could not be done
I will think very fondly of them

(All my fears and all our lies)
Beneath the blue sky...

I prefer the japanese lyrics to the english lyrics
あなた及びI では、知っているより新しい土地、天使は飛行に、{私はより多くの愛情を必要とする} 私の聖域ある、私の聖域どこで恐れ及びうそは溶ける、残ある何が私の知っているより時間の音楽は私の、{私はより多くの愛情を必要とする} 、何今残あるか。 私、すべてをI の恐れの平均は何もぐっすり寝入している、あなたあなた及びI で見ない、知っているより新しい土地、天使は飛行に、{私はより多くの愛情を必要とする} 私の聖域ある、私の聖域どこで恐れ及びうそは溶ける、残ある何が私の知っているより時間の音楽は私の、{私はより多くの愛情を必要とする} 、何残あるか。 {そう多数は羽毛持ち上げ、} 知っているより私の中心の戦場{私は本当の感情必要とする} {私をより多くの愛情を必要とする} {私は本当の感情を} 必要とする 、何も全でなく、何も壊れていないあなたでことを見る方法を私に示し、知っているよりそこのI は新しい土地、飛行の天使、{私はより多くの愛情を必要とする} 私の聖域である、私の聖域、どこで恐れ及びうそは溶ける、私残である何知っているより時間の音楽は、{私はより多くの愛情を必要とする} 、何私の左今であるか。 私の恐れ、私のうそ。溶解 {私は知っているより} より多くの愛情を必要とする 情熱 私がリコールすれば、ずっと遠くに未来は私達窓ちょうど少し恐れているによってのあるノスタルジックな色、私達が再度会うことができる染められたA あった美しい青空の下で私達が進めばどこでも照っていたか。未来は私が時代を見続けたいと思う大きいsignboard の下でどこでもに継続する変わって私が窓人々に開いた、場所私達によってが人疑いたいと思う決定された何が時々ずっと昔に私以来私がずっと昔に私を聞いた耐える冬の子供に好んだ永久に眠っていた美しい青空の下で、ずっと遠くに未来どこでも照っていた私がリコールするかどうか再度見ることができない私が決して忘れることができない物新年のカード写真を付けてもらうことをか。することができなかった私達への何が私は青空の下のそれらについて(すべての私の恐れおよびすべての私達のうそ)... 非常に優しく考える

Thank you very much, Mitsuki! and Caboose, I don't have a japanese reader on my computer, so your lyrics came out as a bunch of symbols.

あなた及びI では、知っているより新しい土地、天使は飛行に、{私はより多くの愛情を必要とする} 私の聖域ある、私の聖域どこで恐れ及びうそは溶ける、残ある何が私の知っているより時間の音楽は私の、{私はより多くの愛情を必要とする} 、何今残あるか。 私、すべてをI の恐れの平均は何もぐっすり寝入している、あなたあなた及びI で見ない、知っているより新しい土地、天使は飛行に、{私はより多くの愛情を必要とする} 私の聖域ある、私の聖域どこで恐れ及びうそは溶ける、残ある何が私の知っているより時間の音楽は私の、{私はより多くの愛情を必要とする} 、何残あるか。 {そう多数は羽毛持ち上げ、} 知っているより私の中心の戦場{私は本当の感情必要とする} {私をより多くの愛情を必要とする} {私は本当の感情を} 必要とする 、何も全でなく、何も壊れていないあなたでことを見る方法を私に示し、知っているよりそこのI は新しい土地、飛行の天使、{私はより多くの愛情を必要とする} 私の聖域である、私の聖域、どこで恐れ及びうそは溶ける、私残である何知っているより時間の音楽は、{私はより多くの愛情を必要とする} 、何私の左今であるか。 私の恐れ、私のうそ。溶解 {私は知っているより} より多くの愛情を必要とする 情熱 私がリコールすれば、ずっと遠くに未来は私達窓ちょうど少し恐れているによってのあるノスタルジックな色、私達が再度会うことができる染められたA あった美しい青空の下で私達が進めばどこでも照っていたか。未来は私が時代を見続けたいと思う大きいsignboard の下でどこでもに継続する変わって私が窓人々に開いた、場所私達によってが人疑いたいと思う決定された何が時々ずっと昔に私以来私がずっと昔に私を聞いた耐える冬の子供に好んだ永久に眠っていた美しい青空の下で、ずっと遠くに未来どこでも照っていた私がリコールするかどうか再度見ることができない私が決して忘れることができない物新年のカード写真を付けてもらうことをか。することができなかった私達への何が私は青空の下のそれらについて(すべての私の恐れおよびすべての私達のうそ)... 非常に優しく考える
?
i was commenting on how the japanese version of the song is better than the english one
Passion is the japanese and sanctuary is the english one

Back